Preambul

Kemi vizionin dhe guximin që duke ndryshuar vetveten, të ndryshojmë shoqërinë dhe vendin. Të(...)

Preambul
Integrimi në Bashkimin Europian
Integrimi në Bashkimin Europian

Marrja e statusit të vendit kandidat dhe fillimi i bisedimeve për anëtarësimin në Bashkimin Evropian do të(...)

Harta me 61 bashki

Miratuar nga Komisioni Parlamentar për Reformën Administrativo-Territoriale

Harta me 61 bashki

Video

Foto

REFORMA TERRITORIALE NE FOKUS TE PARTNEREVE NDERKOMBETARE

REFORMA TERRITORIALE NE FOKUS TE PARTNEREVE NDERKOMBETARE

Takim informues me Ambasadorët e OSBE-së për reformën administrativo-territoriale.
Shih foto galeri